Qui som

L'Associació Catalana de Professionals de Salut Mental (ACPSM) és una associació de professionals de la salut mental de Catalunya fundada el 1990 i integrada dins de la Asociación Española de Neuropsiquiatría (AEN), l'objectiu principal de la qual és promoure i fomentar un sistema d'atenció a la salut mental de qualitat basat en un model d'atenció comunitari, públic, multidisciplinar i participatiu.

L'ACPSM ha estat des dels seus orígens implicada en la transformació i millora de l'atenció als problemes de salut mental en els  aspectes preventius, assistencials, rehabilitadors, legislatius, ètics i de generació de coneixement.

La història de la nostra associació es remunta a l'any 1990. Primer, constituïda com a ACPAPSM (Associació Catalana de Professionals d’Atenció Pública en Salut Mental), i posteriorment formant part de la AEN, com a ACPSM-AEN.

Hem volgut recollir la nostra història com a associació amb dues finalitats essencials: donar a conèixer els orígens i els factors que impulsen el naixement de l´associació, les persones que han contribuït amb el seu esforç a les juntes de cada moment, i  reflexionar sobre la trajectòria i el moment actual. Us deixem enllaçat aquest document per poder-ho consultar sencer.

VEURE DOCUMENT "HISTÒRIA ACPSM-AEN CATALUNYA"