Suport tècnic a la psicoteràpia de grup en l’assistència pública en temps de pandèmia 2021.

Suport tècnic a la psicoteràpia de grup en l’assistència pública en temps de pandèmia 2021.
Divendres, 15 Gener , 09:00 h - Divendres, 21 Maig a 11:30 h
- Online

Curs on line, de gener a maig

Dirigit a : Psicòlegs, psiquiatres, pediatres, metges, infermeres, treballadors socials i educadors socials de qualsevol institució de salut, que portin o vulguin portar un grup com a terapeutes o coterapeutes

Acreditat pel Consell Català de les Professions Sanitàries

Inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Més info : https://formacion.sjdhospitalbarcelona.org/

Plaçes limitades

 
La situació de pandèmia que vivim interroga tota la nostra pràctica fins al moment. La necessitat de prioritzar les mesures sanitàries de distància, màscares i desinfecció contínua modifiquen l'atenció en salut mental en general i la pràctica de grups en particular. No es tracta de fer el mateix que fèiem, però ara a distància, sinó que el 'on line' implica una transformació major de la nostra pràctica. Passar de la teràpia de grup presencial a la de en línia, requereix coneixements i capacitació, el mateix que quan es passa de la teràpia individual a la grupal. Cal repensar els procediments clínics, el setting, la comunicació, els processos grupals, etc. El seminari de HSJD, sempre s'ha organitzat com un dispositiu grupal d'aprenentatge, en el qual els mateixos alumnes són el grup. Gràcies a una proposta de grup de treball i grup observador, l'alumne pot aprendre a observar fenòmens grupals. Aquesta edició en format on line, gràcies a l'estructura de grup de treball i grup observador, permetrà observar i reflexionar sobre les dinàmiques grupals en aquest nou escenari.

Aquest curs, com els grups de les edicions anteriors, és una contribució al necessari suport professional i a la formació continua-necessària en la pràctica de la psicoteràpia de grup en qualsevol de les seves modalitats.


Lugar

Online