Presentació del llibre Malestamos a Barcelona

El dissabte 25 de febrer, presentarem el llibre Malestamos, de Marta Carmona i Javier Padilla, a la llibreria La Impossible de Barcelona (C/Provença 232).
 
 
Marta Carmona és psiquiatra en un centre de salut mental a Madrid, presidenta de l'AMSM (Asociación Madrileña de Salud Mental) i coordinadora dels llibres Transpsiquiatría, abordajes queer en salud mental i Mejorar los barrios para una mejor salud mental publicats a l'AEN el 2018 i el 2022.
 
Javier Padilla és metge de família i comunitat amb formació en salut pública, membre del col·lectiu Silesia, coordinador del llibre Salubrismo o barbarie (2017), autor de ¿A quién vamos a dejar morir? (2019) i coautor de Epidemiocracia (2020).

El llibre que presentaran aborda el malestar que travessem com a societat, derivat d'un sistema que ens obliga a viure vides difícilment vivibles. Una anàlisi que fuig de la patologització del malestar sense eludir responsabilitats com a professionals de la salut.

Tindrem l'oportunitat d'escoltar els autors i reflexionar sobre els condicionants estructurals de la salut i algunes claus per mantenir una mirada optimista sobre les possibilitats de canvi i resistència.