Avís legal

TITULARITAT DEL LLOC WEB

Per donar compliment al que estableix l’article 10 la llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació s'indiquen les dades d'informació general pels usuaris d'aquest lloc web

Titular: ASSOCIACIÓ CATALANA DE PROFESSIONALS DE LA SALUT MENTAL (endavant, ACPSM)
CIF: G-62513916
Adreça: Avda. Diagonal, 152 08018 Barcelona
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Lloc Web: https://www.aencatalunya.cat/

 1. Utilització del Lloc Web
Amb l'accés al Lloc Web declares ser major d'edat i estar facultat de la capacitat legal suficient per vincular-te als termes i condicions que posem a la teva disposició, i que ho fas sota la teva única i exclusiva responsabilitat. Si no estàs d'acord amb el contingut de el present document, has d'abandonar immediatament el Lloc web.

A través del present Avís Legal es pretén regular l'accés i l'ús i, en general, la relació entre aquest lloc web i els usuaris.

L’objectiu del lloc web és facilitar informació dels diversos serveis que ofereix l’associació per a tots els membres de l’associació així com a la resta d’usuaris en el seu accés al lloc web.

La utilització del lloc web per part d’un tercer li atribueix la condició d’usuari, i suposa l'acceptació plena per l’esmentat usuari de totes i cada una de les condicions que s’incorporen en el present Avís Legal.

El tractament de les dades de caràcter personal realitzades utilitzant mitjans electrònics al lloc web del titular, es realitzen de conformitat amb el Reglament general de protecció de dades Reglament (UE) 2016/679 i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic.

L'accés al Lloc Web és totalment lliure i gratuït, però t'obligues en tot moment a utilitzar de forma adequada els recursos que posem a la teva disposició, d'acord al que aquí previst i respectant en tot moment l'ordre públic, els bons costums i la legalitat vigent, sense perjudicar ni fer mal a l'ACPSM, ni a cap dels seus proveïdors, ni a terceres persones.

 1. Ús correcte del lloc web
L’usuari es compromet a utilitzar el lloc web, els continguts i els serveis de conformitat amb la llei, el present Avís Legal, els bons costums i l’ordre públic. De la mateixa manera, l’usuari s’obliga a no utilitzar el lloc web o els serveis que es prestin a través d’aquesta amb fins o efectes il·lícits o contraris al contingut del present Avís Legal, lesius dels interessos o drets de tercers, o que d’alguna manera puguin danyar, inutilitzar o deteriorar el lloc web o els seus serveis, o impedir una normal utilització del lloc web per part d’altres usuaris.

Així mateix, l’usuari es compromet expressament a no destruir, alterar, inutilitzar o, de qualsevol altra manera, danyar les dades, els programes o els documents electrònics i altres que es trobin en el present lloc web.

L’usuari es compromet a no obstaculitzar l’accés d'altres usuaris al servei d’accés mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals el titular del lloc web presta el servei, així com a no realitzar accions que danyin, interrompin o generin errors en aquests sistemes.

Menors d’edat

Quant als menors d'edat que vulguin fer ús d'aquest lloc web hauran de tenir el permís dels seus pares o tutors, que en tot cas seran els responsables dels seus actes. Això no obstant, l’associació garanteix la protecció del menor quant als continguts adreçats especialment al públic familiar.

 1. Propietat intel·lectual i industrial
Tots els drets de propietat industrial i intel.lectual d'aquest lloc web i de les diferents pàgines web pertanyents al lloc, així com dels elements continguts al lloc i a les seves pàgines web (inclosos, amb caràcter enunciatiu que no limitatiu, el disseny gràfic, codi font, logos, continguts, imatges, textos, gràfics, il.lustracions, fotografies i altres elements que apareixen a la web), excepte que s'indiqui el contrari, són titularitat exclusiva del titular del lloc web o de tercers.

En aquest sentit, el titular d'aquest lloc web fa expressa reserva de tots els drets.

Igualment, tots els noms comercials, dominis, marques o signes distintius de qualsevol classe continguts al lloc web i les seves pàgines web, estan protegits per la Llei.

El titular del lloc web no concedeix cap tipus de llicència o autorització d'ús públic i/o comercial a l'usuari sobre els seus drets de propietat intel.lectual i industrial o sobre qualsevol altre dret relacionat amb aquest lloc web, les seves pàgines web i els serveis que s’hi ofereixen.

L'usuari únicament i exclusivament podrà accedir a aquests elements i serveis per al seu ús personal i privat, de manera que queda, per tant, terminantment prohibida la utilització de la totalitat o part dels continguts d'aquest web i de les seves pàgines web amb propòsits públics o comercials, la seva distribució, comunicació pública, incloent-hi la modalitat de posada a disposició, així com la seva modificació, alteració o des compilació tret que per a això es compti amb el consentiment exprés i per escrit del titular del lloc web.

Per això, l’usuari reconeix que la reproducció, distribució, comercialització, transformació i, en general, qualsevol altra forma d'explotació, per qualsevol procediment, del total o de part dels continguts d'aquest lloc web constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual i/o industrial del titular del lloc web o del titular d’aquests.

 1. Règim de responsabilitat
4.1. Responsabilitat per l’ús del lloc web

L’usuari és l’únic responsable de les infraccions en què pugui incórrer o dels perjudicis que pugui causar per la utilització del lloc web, de manera que el titular, els seus socis, els col·laboradors, els empleats i els representants queden exonerats de qualsevol classe de responsabilitat que es pogués derivar per les accions de l’usuari.

El titular del lloc web utilitzarà tots els esforços i mitjans raonables per facilitar informació actualitzada i fefaent al lloc web, però, no obstant això, el titular no assumeix cap garantia en relació amb l’absència d’errors, o de possibles inexactituds i/o omissions en cap dels continguts accessibles a través d'aquest lloc web.

L’usuari és l’únic responsable davant de qualsevol reclamació o acció legal, judicial o extrajudicial, iniciada per terceres persones contra el titular del lloc web basada en la utilització per part de l’usuari del lloc web. En el seu cas, l’usuari assumirà totes les despeses, els costos i les indemnitzacions que siguin irrogats al titular amb motiu d’aquestes reclamacions o accions legals.

4.2. Responsabilitat pel funcionament del lloc web

El titular del lloc web exclou tota responsabilitat que es pogués derivar d'interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu del sistema electrònic motivades per causes alienes al titular del lloc web.

Així mateix, el titular del lloc web també exclou qualsevol responsabilitat que es pogués derivar per endarreriments o bloquejos en el funcionament operatiu d'aquest sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrrega a les línies telefòniques o a internet, així com de danys causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control del titular del lloc web.

4.3. Participació de l'usuari

En el cas que a través de qualsevol de les pàgines del lloc web es permeti la teva participació, mitjançant la realització de comentaris o la generació de continguts, queda absolutament prohibit difondre continguts o propaganda de caràcter il·lícit, racista, xenòfob, d'apologia de terrorisme, atemptatori contra els drets humans, o que incitin a l'odi, vulnerin la dignitat de la persona, o siguin de caràcter injuriós, calumniós o contra l'ordre o la seguretat pública.

L’usuari és l’únic responsable davant de qualsevol reclamació o acció legal, judicial o extrajudicial, iniciada per terceres persones contra el titular del lloc web basada en la utilització per part de l’usuari del lloc web. En el seu cas, l’usuari assumirà totes les despeses, els costos i les indemnitzacions que siguin irrogats al titular amb motiu d’aquestes reclamacions o accions legals.

Veracitat de les dades proporcionades

Com a usuari, ets responsable que les dades que facilitis estiguin actualitzades i siguin completes, exactes i veraces. L’associació declina qualsevol responsabilitat per l'incompliment d'aquests requisits pel que fa a les dades que ens proporcionis.

En l'actualitat en el lloc web existeix la possibilitat de que como usuari puguis contactar amb l’associació a través del formulari Contacta. Les dades personals que s'enviïn de forma voluntària per l'usuari de la web, seran enviats comptant amb el consentiment del mateix, coneixent la finalitat del tractament per part de l'ACPSM com responsable del tractament.

Xarxes Socials

L’ACPSM compta amb perfil en algunes de les principals xarxes socials d'Internet, sent responsable en relació amb els continguts publicats per l’ACPSM.

En cap cas l'ACPSM extraurà dades de les xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

En cap cas l’ACPSM es fa responsable de l'ús que com a usuari de la xarxa social facis atès que al donar-te d’alta a la xarxa social, ho fas acceptant les condicions pròpies de la xarxa social i accedeixes a la xarxa social de l’ACPSM amb el teu perfil.

L'ACPSM té una plataforma de comunicació de xarxa social a Twitter amb el compte https://twitter.com/ACPSM_AEN

Twitter és una plataforma de micromissatgeria que permet publicar missatges de text curts i conversar amb els altres usuaris per mitjà de navegadors web o a través de clients d'escriptori i de telefonia mòbil.

El perfil és i els autoritza i configura l’ACPSM. Les persones responsables d’aquest canal s’hi han de posar en contacte per demanar-ne l'autorització, es valora la idoneïtat i, en cas afirmatiu, el configura, informa de les pautes per gestionar-lo i subministra la imatge gràfica adequada segons el (avatar i fons) que certifica l'oficialitat del procés.

L'ACPSM no es fa responsable dels continguts i comentaris de terceres persones

 • No es permet publicar cap tipus de dada personal de terceres persones.
 • No es permet incloure cap tipus de contingut que atempti contra la seguretat de persones, d’espais o de coses, incloent-hi comentaris o convocatòries que puguin generar un risc per a aquesta seguretat.
 • No es permet incloure cap tipus de contingut que atempti contra la propietat intel·lectual o els drets d’imatge, en cas que l’usuari responsable de la publicació no pugui acreditar-ne la llibertat d’ús.
 • Els tweets no poden incloure publicitat de cap empresa, esdeveniment, producte o servei, ni contingut comercial de cap tipus, sense l’autorització prèvia expressa d’un administrador autoritzat del perfil social en què es vulguin publicar.
Política de privacitat i altres aspectes legals d'aquesta companyia en el següent enllaç:

https://twitter.com/es/privacy

L'ACPSM té una plataforma de comunicació de xarxa social a Facebook amb el compte https://www.facebook.com/Acpsm-Aen-152970801961343/

Política de privacitat i altres aspectes legals d'aquesta companyia en el següent enllaç:

https://telegram.org/privacy

L'ACPSM, no transmet, ven, transfereix o divulga les teves dades personals a terceres parts i tampoc ho farà en el futur, excepte en els casos següents: que sigui requerit per Llei; que sigui necessari a efectes contractuals; o que hagis donat el teu consentiment explícit per fer-ho.

El tractament de les dades de caràcter personal subministrats per l'usuari es realitzarà per l'ACPSM amb subjecció a la Política de Privacitat continguda en aquest lloc web.

4.4. Responsabilitat per links

Els enllaços o links continguts al lloc web i les seves pàgines web poden conduir l'usuari a altres webs gestionats per tercers.

El titular del lloc web declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es troba fora del lloc web i les seves pàgines webs, ja que la funció dels links que apareixen és únicament la d'informar l’usuari sobre l'existència d’altres fonts d'informació sobre un tema en concret.

El titular del lloc web queda exonerat de tota responsabilitat pel correcte funcionament d’aquests enllaços, del resultat obtingut a través dels esmentats enllaços i de la veracitat i licitud del contingut o informació a la qual es pot accedir, així com dels perjudicis que pugui patir l’usuari en virtut de la informació trobada a la web enllaçada.

4.5. Exclusió de responsabilitats i garanties

El present Avís legal estableix la informació general que els prestadors de serveis de la societat de la informació estan obligats a posar a la disposició dels consumidors i usuaris, per imperatiu de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

S'informa dels següents punts:

L'ACPSM exclou amb tota l'extensió que permet el nostre ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin deure's a la presència de virus o altres codis maliciosos en els continguts que puguin produir qualsevol tipus de danys en el sistema informàtic, documents electrònics o fitxers dels usuaris.

L'ACPSM no es fa responsable de l'incompliment de qualsevol norma aplicable en què pugui incórrer l'usuari en el seu accés al lloc web i/o utilització de les informacions contingudes en la mateixa.

El contingut del lloc web, és merament informatiu sense que pugui ser utilitzat amb un altre objecte que la descripció dels serveis que l'ACPSM ofereix.

Cap responsabilitat podrà ser reclamada pels continguts del present lloc web en ser únicament informatius i no vinculants.

 1. Ús de cookies
Les cookies són petits arxius que el nostre ordinador transmet al seu, però que no ens proporcionen informació ni sobre el seu nom, ni sobre qualsevol altra dada de caràcter personal seu, constant únicament a l'efecte de funcionament, seguretat i estadístiques.

Aquest lloc web fa servir galetes per millorar la experiència i proporcionar funcionalitats addicionals. Cap d'aquesta informació pot ser utilitzada per identificar-lo o contactar-lo de cap manera.

En virtut del que es disposa en l’article 22 de la LSSI, l’ACPSM podrà utilitzar dispositius d’emmagatzemament i recuperació de dades (cookies) en equips terminals dels destinataris, a condició de que aquests hagin donat el seu consentiment després d’haver-los proporcionat la deguda informació sobre la seva utilització.

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers. La informació sobre què són, quines utilitza aquest lloc web i per a què, i com inhabilitar-les s'indiquen a la nostra Política de cookies


 1. Modificacions de les condicions d’ús
El titular del lloc web es reserva el dret a modificar, desenvolupar o actualitzar en qualsevol moment i sense prèvia notificació les condicions d’ús del present lloc web.

L’usuari queda obligat automàticament per les condicions d’ús que es troben vigents en el moment en què accedeixi al lloc web, motiu pel qual haurà de llegir periòdicament les esmentades condicions d'ús.

 1. Legislació aplicable i competència jurisdiccional
Totes les controvèrsies o reclamacions sorgides de la interpretació o l'execució d’aquest Avís Legal es regiran per la legislació espanyola, i se sotmetran a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals del domicili del titular del web.

Data darrera actualització: 01.01.2021